WALK & TALK

Tanken blir klarare och kroppen mår bättre när vi rör oss. Hjärnan utsöndrar tillfredshormoner som skärper sinnet och skapar kreativitet och energi. Det är väl känt, men få utnyttjar möjligheten till maximal inlärning.

Vårt unika koncept går ut på att vandra med den grupp du leder. Det kan vara din ledningsgrupp, en grupp med medarbetare eller en grupp med chefer som ska gå ett ledarutvecklingsprogram.

Minst en gång per år arrangerar vi också en vandring för chefer från olika verksamheter där vi utbildar och tränar coachning.

HUR GÅR DET TILL?

Vi arbetar med teorier, reflektion och vandring. Då och då stannar vi upp och sammanfattar och ger tid åt erfarenhetsutbyte och skriver i reflektionsböcker. Du kan välja att gå fort eller långsamt, en eller flera dagar, hemmavid eller på annan ort. Vi har genomfört Walk & Talk i de flesta miljöer och i alla sorters väder.

VEM PASSAR DET FÖR?

Kanske har du redan arbetat med din grupp under vanliga former och vill pröva något nytt. Eller så är du som vi, hängiven vandrare och vet vilka effekter som du automatiskt uppnår när du rör på dig. Det finns egentligen inget inom ledarskap som du inte kan utveckla under vandring.

walkandtalk.jpg